Press

[Bosnian] U Crnoj Gori plasiran novi brend, E-Wallet

Na crnogorskom tržištu zajedno sa Amplitudo i Webteh, te uz podršku Hipotekarne banke plasiran je novi brend E-Wallet za sigurnu i efikasnu naplatu na internet prodajnim mjestima uz prihvat svih VISA, MasterCard i Maestro kartica.

U nastavku prenosimo clanak sa Bankar.me

"eWallet je payment gateway koji nudi brzu i sigurnu naplatu na Internetu svim kompanijama i  preduzetnicima koji žele da imaju online prodajno mjesto. On predstavlja skup 4 komponente: (1) e commerce – inovativna i efikasna rjesenja za procesuiranje transkacija, (2) webshop -online prodavnicu, (3) povezivanje sa informacionim sistemom korisnika i (4) digitalni marketing – online promociju.

– Ovo rjesenje nudi pogodnosti kako za kompanije tako i za kupce. Kreiranjem online prodavnice – webshop-a kompanije mogu brzo i jednostavno izloziti proizvode/usluge, a sa druge strane kupci mogu narucivati i obavljati sigurne internet kupovine u bilo koje doba dana i noci. Kako bi kroz bezbjedan i siguran nacin pravna lica imala mogucnost da ponude svoje proizvode/usluge razvijen je eCommerce servis. On omogucava prodaju proizvoda/usluga na internet prodajnom mjestu, kazali su iz kompanije.

– Vjerujemo da ce preduzetnici prepoznati znacaj online poslovanja, s obzirom da se nalazimo u digitalnom svijetu. eWallet nudi jednostavna rjesenja i 24/7 dostupnost klijentima.  Kroz korištenje usluge eWallet zelimo i da podignemo nivo edukacije o elektronskom poslovanju u Crnoj Gori,  izjavio je izvrsni direktor kompanije Amplitudo, Nenad Novovic.

Uz podršku Hipotekarne Banke eWallet omogucava prihvat svih VISA, MasterCard i Maestro kartica, a dodatna mogucnost za sve klijente je i najefikasnija dostava proizvoda koje prodaju u webshopu korisnicima na teritoriji Crne Gore."

Have a project to discuss?
Get in contact and let's create something great together.